Un roman a fost omorat in localitatea La Cabrera, Madrid, dupa ce atacatorii i-au aplicat cateva lovituri fatale, zdrobindu-i craniul, potrivit Adevarul care citeaza publicatia spaniola El Mundo.
Credeam ca doar Italia este tara urii indreptate impotriva romanilor, dar iata ca o veste tragica ne vine si din Spania, dupa cum relateaza publicatia El Mundo. Stirea a fost repede preluata si in Romania.

Romanul a fost atacat de un grup de cinci barbati tineri, care i s-au adresat cu „Hei, scoala-te!" si „Roman de rahat, o sa-ti dam foc!” - potrivit ziarului El Mundo. Nu i-au dat foc, insa l-au batut si i-au zdrobit craniul, omorandu-l pe loc, potrivit Adevarul.

Incidentul a avut loc in dimineata zilei de 10 septembrie. Atunci, Gigi si un coleg de munca ce ramasese paralizat dupa ce cazuse de pe o schela, beau o bere pe o banca. Ei au fost atacati insa de cinci tineri – patru spanioli si un portughez care i-au amenintat ca le dau foc, potrivit acasa.ro.

Singura vina a lui Gigi Musat (33 de ani), originar din Suditi, judetul Ialomita, a fost sa stea pe o banca dintr-o piata a localitatii madrilene La Cabrera, unde si-a si gasit sfarsitul. Ziarul spaniol spune ca tanarul roman avea o constitutie masiva, ca a unui “ulm centenar”, insa aceasta nu i-a impiedicat pe atacatori sa il loveasca cu brutalitate. Printre prieteni, romanul era privit ca un Robin Hood, nu era casatorit, iar in Spania, alaturi de el, traiau fratele si sotia acestuia. Gigi Musat urma sa implineasca doi ani de cand era in aceasta tara.

Agentii Garzii Civile i-au retinut pe cei cinci tineri, patru spanioli si un portughez, cu varste cuprinse intre 19 si 25 de ani. Un judecator a hotarat retinerea a doi dintre ei, sub acuzatia de autori ai asasinatului, iar a celorlalti trei-pentru complicitate.

Adevarul da mai multe detalii despre acest caz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.