Cinci persoane si-au pierdut viata ieri dimineata in urma unui accident rutier petrecut in zona orasului Szeged. Victime au fost pasagerii unui autoturism inmatriculat in Spania, care s-a lovit frontal de un TIR inmatriculat in Romania
Potrivit site-ului de stiri index.hu, accidentul s-a petrecut intre localitatile Deszk si Klárafalva, la 26 de km de orasul Szeged, iar cei cinci pasageri ai autoturismului, inmatriculat in Spania, si-au pierdut viata pe loc. A fost nevoie de trei echipaje de descarcerare pentru a scoate trupurile neinsufletite din masina, relateaza NewsIn.

Televiziunea Hir TV relateaza ca vina pentru producerea accidentului ar apartine soferului autoturismului spaniol, care a depasit fara sa se asigure.

“Masina inmatriculata in Spania se deplasa dinspre Deszk spre Makó, cand, intr-o curba spre dreapta, a intrat in depasire, unde s-a lovit frontal de tirul care venea din sens opus. Toti cei cinci si-au pierdut viata la fata locului”, a declarat pentru Hír TV, Tuczakov Szilvána, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene din Csongrád.

Presa ungara nu relateaza despre nationalitatea victimelor accidentului. Drumul a fost inchis circulatiei rutiere.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.