Un fost politist britanic insarcinat cu protectia familiei regale la palatul Buckingham a fost condamnat astazi la sase ani de inchisoare pentru escrocherie
Paul Page, in varsta de 38 de ani, fusese gasit vinovat in 17 iulie de tribunalul din Southwark, Londra, pentru obtinere a 3,5 milioane de euro de la colegi si prieteni, intre 2003 si 2006, relateaza AFP, citeaza NewsIn.

La sfatul sau, victimele investeau intr-o falsa societate imobiliara. In realitate, escrocul folosea acesti bani pentru a-si cumpara bunuri costisitoare si pentru a-si plati propriile datorii.

In timpul procesului, Page si avocatii sai au incercat sa distraga atentia de la cazul sau, lansand o serie de acuzatii la adresa personalului de la Buckingham, inclusiv a politistilor insarcinati cu paza familiei regale. Astfel, ei au sugerat ca unii dintre acestia pozasera pe tronul reginei sau faceau trafic cu steroizi si material pornografic.

In replica, procurorul i-a acuzat de "manevre de diversiune".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.