Presedintele francez Nicolas Sarkozy a ajuns la spital weekendul trecut dupa un lesin survenit in timp ce facea sport. Nu si-a pierdut cunostinta si se simte deja mai bine, scrie presa electronica franceza.
Sarkozy nu si-a pierdut cunostinta in timpul episodului care a dus la spitalizarea sa, precizeaza i-Télé. La randul sau, France 2, care si-a intrerupt programele obisnuite pentru a anunta spitalizarea lui Sarkozy, a afirmat ca starea acestuia "a revenit la normal".

Le Journal du Dimanche precizeaza pe site-ul sau ca gravitatea incidentului de sanatate al presedintelui francez nu este cunoscuta pentru moment, relateaza NewsIn.

Sarkozy a fost spitalizat dupa ce s-a simtit rau in timp ce facea sport, a anuntat duminica Palatul Elysée. Seful statului, in varsta de 54 de ani, se afla, potrivit unei surse guvernamentale, la resedinta de la Lanterne, la Versailles, in apropiere de Paris.

"In timp ce facea sport, presedintele a avut astazi un lesin. A fost ingrijit imediat de medicul sau. Este supus in prezent la examene complementare", anuntase initial presedintia franceza intr-un conmunicat. "Vom comunica ulterior alte informatii", adauga textul.

La scurt timp dupa aceea, surse de la palatul prezidential anuntau ca presedintele francez a fost spitalizat.

Mare amator de sport, Sarkozy practica in special mersul pe jos si pe bicicleta. Presedintele francez urma sa plece in vacanta la sfarsitul saptamanii la resedinta sa de la Cap Nègre.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.