Cu doua luni inainte de alegerile legislative, ziarele germane se intrec in metode de a pigmenta o campanie electorala destul de terna, iar ultima idee o reprezinta cautarea unei corelatii intre activitatea sexuala a alegatorilor si intentia lor de vot, relateaza AFP.
Potrivit unui sondaj dat publicitatii miercuri de revista Cicero, sustinatorii micului partid liberal FDP sunt cei mai activi din acest punct de vedere, cu 2,1 raporturi sexuale pe saptamana. Social-democratii din SPD, umiliti deja de toate sondajele realizate in vederea legislativelor din 27 septembrie, nu au un rezultat mai bun nici de aceasta data - sustinatorii lor au, in medie, 1,5 raporturi sexuale pe saptmana, informeaza NewsIn.

Pe de alta parte, social-democratii se afla pe primul loc in ceea ce priveste filmele erotice, 17% dintre sustinatorii lor afirmand ca se uita la ele. Numai 14% dintre alegatorii CDU-CSU, ai cancelarului Angela Merkel, afirma ca si-au stimulat libidoul astfel.

Potrivit sondajului realizat de institutul GEWIS pe un esantion de 1.254 de barbati si femei cu varste cuprinse intre 16 si 60 de ani, majoritatea germanilor recunosc ca au avut relatii extraconjugale. Ceea ce ar putea sa inseamne ca alegatorii nu ar fi deranjati de faptul ca partidele politice se declara dispuse sa isi schimbe partenerii pentru a forma un viitor guvern de coalitie. De altfel cancelarul conservator si vicecancelarul sau, social-democratul Frank-Walter Steinmemeier, care s-au saturat de viata lor de cuplu fortata din ultimii patru ani, au anuntat deja ca vor sa divorteze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.