A spalat parbrizul masinii si dupa ce a primit recompensa din partea soferitei, a incercat sa patrunda in masinapentru a o agresa sexual. Protagonistul acestui film care se ptrece la Roma, este din nou un roman, iar victima este o jurnalista.
Violentele de natura sexuala tin de mai multa vreme prima pagina in Peninsula iar pe romani ii avem mereu in prim-plan. Acest atac s-a petrecut intr-o intersectie din Roma. Dupa ce jurnalista l-a platit pentru ca i-a spalat parbrizul, romanul a incercat sa intre in masina pe geamul deschis. Nu a reusit, asa ca a inceput sa isi pipaie victima, relateaza RaiNews24.

Tipetele de ajutor ale femeii au fost auzite de o patrula de politie care a intervenit la momentul potrivit. Romanul este acum acuzat de tentativa de viol.

Recent, politicienii italieni au ajuns chiar sa faca propuneri legislative limita, ca solutie pentru aceasta crima, cum ar fi “castrarea chimica a violatorilor si pedofililor”.

“Castrarea chimica a devenit o necesitate pentru a da un semnal de alarma puternic ca violenta la adresa femeilor din Italia, poate avea consecinte dure”, declara sustinatorii acestei masuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.