O serie de spoturi publicitare fac reclama la proiectul de lege prin care un politician democrat este de parere ca marijuana ar salva California de la colaps, dupa ce a fost folosita ca tratament-minune impotriva insomniei, Parkinsonului si a sclerozei multiple
Un clip publicitar de 30 de secunde arata o pensionara de 58 de ani, fost functionar public, care povesteste cum a inceput sa consume marijuana acum trei ani, dupa o serie de atacuri cerebrale, citeaza Cotidianul.

"Noi suntem consumatori de marijuana si, in loc sa fim tratati ca niste criminali pentru ca folosim o substanta mai sigura decat alcoolul, vrem sa ne platim cinstit partea", spune bunicuta in reclama la proiectul de lege. Folosirea marijuanei in scopuri medicale este permisa din 1996, iar accentuarea beneficiilor financiare ale legalizarii reprezinta o tactica abila a avocatilor consumului de marijuana.

Clipul publicitar, lansat de Marijuana Policy Project (MPP), sustine ca prin taxarea marijuanei s-ar putea aduna la buget 1,4 miliarde de dolari pe an. Aparatorii consumului de marijuana sustin insa ca sumele stranse ar putea fi mult mai mari.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.