UPDATE: Autoritatile din Italia au comunicat partii romane faptul ca printre victimele exploziei de la Viareggio exista si un cetaten roman, o femeie, a declarat purtatorul de cuvant al MAE, Alin Serbanescu.
MAE este in legatura cu autoritatile italiene pentru a lua toate masurile necesare in aceasta situatie, relateaza NewsIn.

Informatia ca o romanca se numara printre victimele exploziei de luni noapte din Viareggio fusese anuntata de cotidianul online Affari Italiani, care cita autoritatile locale. Potrivit acestei surse, femeia are varsta in jur de 40 de ani si era ingrijitoarea unei batrane de 90 de ani, care a murit de asemenea in explozie.

Saptesprezece persoane au murit in explozie, potrivit ultimului bilant dat publicitatii de autoritati si citat de presa italiana. Cinci sau sase persoane decedate nu au fost inca identificate, iar o lista oficiala a acestora nu exista pentru moment.

Trei explozii violente, urmate de un incendiu, s-au produs luni seara, cu scurt timp inainte de miezul noptii in gara situata in centrul orasului de pe coasta Liguriei, distrugand doua imobile de locuinte. Alte cel putin patru imobile au fost afectate.
Accidentul a fost provocat de deraierea unui vagon-cisterna dintr-un convoi de 14 vagoane ce transportau GPL (gaz petrol lichefiat).

Tragedie in Italia: Zeci de morti si raniti, dupa ce un tren a explodat in gara Viareggio


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.