Fostul presedinte francez Jacques Chirac este deranjat de interesul "scandalos" al lui Silvio Berlusconi pentru femei, transmite cotidianul britanic The Teleghraph in pagina sa electronica.
Jacques Chirac, in varsta de 76 de ani, a provocat o noua controversa, dupa ce i-ar fi povestit unui cunoscut despre experientele traite cand a fost invitat singur, fara sotia sa, Bernadette, la una dintre resedintele de lux ale lui Berlusconi.

Potrivit The Telegraph, care citeaza revista franceza Express, Chirac ar fi povestit ca este "deranjat" de acest "tip destul de ciudat", mai precis premierul italian Berlusconi.

Astfel, in timp ce ii arata una dintre baile din locuinta sa, Berlusconi i-a atras atentia lui Chirac asupra unui bideu si i-ar fi spus: "Nici nu-ti inchipui cate perechi de fese au folosit acest bideu". In plus, surprins de numarul mare de reviste cu femei goale din resedinta premierului, Chirac a marturisit: "Am frunzarit una; era destul de obscena. (...) Si l-am intrebat (pe Berlusconi - n.red.) de ce a lasat toate acele reviste la vedere". Ulterior, premierul italian ar fi deschis revistele si i-ar fi spus fostului presedinte: "Am avut-o pe asta, si pe asta (...)".

Silvio Berlusconi a ajuns din nou in vizorul presei joi, dupa publicarea unor informatii pe care le-a descris drept "obscene" si potrivit carora si-a petrecut nopti in compania unor tinere platite in acest scop, in timpul petrecerilor pe care le organiza in resedintele sale luxoase. Una dintre acest tinere, Patrizia D'Addaria, a afirmat pentru cotidianul italian Corriere della Sera ca a mers de doua ori la domiciliul lui Berlusconi din Roma, in schimbul promisiunii ca va primi de fiecare data cate 2.000 de euro. Ea a precizat ca a inregistrat discutiile sale cu premierul si ca acestea vor fi trimise magistratilor insarcinati cu ancheta.

"Mi se pare exagerat sa mi-l imaginez pe Berlusconi platind o femeie cu 2.000 de euro ca sa iasa cu el. Cred ca ar putea avea multe femei, si gratuit", a reactionat joi, in Corriere della Sera, Niccolo Ghedini, avocatul premierului italian.

Tinere platite pentru a petrece nopti cu Berlusconi


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.