Rajeev Motwani, profesorul de informatica de la Stanford care i-a ajutat pe Sergey Brin si Larry Page sa puna pe picioare proiectul Google, s-a inecat in piscina casei sale, in urma unui accident.
Rajeev Motwani a fost gasit in piscina din curtea casei sale din Palo Alto, California, pe care o cumparase cu trei ani inainte. Desi nu a fost facuta nici o declaratie oficiala privind cauza mortii, apropiatii informaticianului au declarat ca acesta nu stia sa inoate si ca s-a inecat probabil accidental, informeaza economictimes.com. De-a lungul carierei sale, Motwani a contribuit la infiintarea unor start-up-uri din Sillicon Valley, precum Google si Paypal.

“Pe langa faptul ca era un informatician sclipitor, Rajeev era o persoana foarte amabila si cordiala, gata oricand sa sara in ajutorul cunoscutilor. Indiferent de ce se petrecea in viata mea personala sau profesionala, puteam trece oricand pe la biroul sau pentru o conversatie interesanta sau pentru un zambet prietenesc”, a precizat Sergey Brin intr-o postare pe blogul sau, dupa ce a aflat de nefericitul eveniment, petrecut pe 5 iunie.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.