Silvio Berlusconi a declarat intr-un interviu pentru CNN ca "toti italienii" il sustin, in conditiile in care stanga si presa de opozitie ii cer sa dea explicatii despre natura relatiei sale cu o tanara de 18 ani, Noemi.
"In fata unei acuzatii de acest gen, voi reactiona, voi explica exact situatia si inca o data voi avea toti italienii alaturi, inca o data aceasta acuzatie se va intoarce ca un bumerang impotriva celor care au formulat-o", a spus premierul italian, potrivit NewsIn.

Opozitia il someaza pe Berlusconi sa dea explicatii Parlamentului despre realatia sa cu Noemi Letizia si in legatura cu prezenta sa la majoratul acesteia, lucru care se afla la originea cererii de divort pe care sotia sa a depus-o in urma cu trei saptamani.

"Nu pot sta cu un barbat care frecventeaza minore", a spus sotia sa, Veronica Lario, in timp ce premierul s-a aparat, asigurand ca este vorba despre o operatiune de discreditare lansata de stanga politica, odata cu apropierea alegerilor europene.

La Repubblica a spus ca a descoperit elemente discordante intre declaratiile lui Berlusconi si cele ale mai multor interesati, mai ales Noemi. Ziarul a publicat sambata declaratii ale unei prietene a lui Noemi, care spunea ca Berlusconi i-a telefonat direct tinerei dupa ce a i-a vazut mai multe fotografii. Potrivit tinerei, Noemi a petrecut cateva zile cu o prietena intr-o vila a premierului, de Revelion.

Berlusconi explicase ca o cunoaste pe Noemi prin intermediul parintilor ei, cu care este prieten.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.