Norocosul castigator al slujbei de vis, un britanic in varsta de 34 de ani, va administra timp de sase luni insula Hamilton, din Australia, in schimbul sumei de 150.000 de dolari.

Ben Southall a fost ales castigator dintre aproximativ 35.000 de participanti din toata lumea, dupa ce in finala ramasesera doar 16 concurenti. Printre candidati s-au regasit britanici, americani, francezi, indieni, japonezi, germani, mongoli, brazilieni, turci, dar si romani.

Concursul pentru slujba de vis a atras cu sine numeroase controverse, inca de la anuntul din ianuarie. Ca urmare a numarului mare de vizitatori, site-ul a cedat, provocand nemultumirea doritorilor de a posta clipuri.

Incepand cu 1 iulie, britanicul, care obisnuia sa lucreze ca voluntar, se va relaxa in coltul de rai din Australia, avand insa sarcina de a promova locatia cat mai eficient. El va crea un blog special pentru aceasta 'misiune', pe care va posta imagini, clipuri si interviuri din timpul experientei pe insula.

In aplicatia video, Southall si-a exprimat dragostea pentru aventura si fotografie cu imagini din calatorii in Africa, participari la maratoane, dar si imagini haioase surprinse in timp ce saruta o girafa sau 'cocotat' pe un strut.

In ultima parte a competitiei, cei 16 finalisti au petrecut 4 zile pe insula, fiind nevoiti sa ia parte la probe de inot, interviuri, dar si sa dovedeasca abilitati de blogging.

"Sper ca voi promova insula asa cum toata lumea se asteapta", a declarat Southall, care va locui intr-o vila cu vedere la ocean si piscina proprie, inconjurat de panorama insulei. Astfel, este de inteles planul de a-si aduce prietena din Canada alaturi de el pe insula.

Postul de administrator al insulei Hamilton a fost oferit de statul australian Queensland, in cadrul unei campanii de promovare turistica a insulei, proiect evaluat la 1,7 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.