Sase luni pe insula tropicala Hamilton si un salariu de 100.000 de dolari pentru a o pazi este cea mai buna slujba din lume, oferita de statul australian Queensland, in cadrul unei campanii de promovare turistica, informeaza AFP.

In afara salariului, cel care va fi angajat pentru a avea grija de insula va avea la dispozitie o casa cu trei camere si piscina. In schimb, "pazitorul insulei" va trebui sa se plimbe pe plajele de nisip alb, sa exploreze fondurile subacvatice si sa puna saptamanal pe un blog fotografii si filme de pe insula, relateaza NewsIn.

"Alesul trebuie sa fie un bun inotator, sa comunice excelent si sa fie capabil sa citeasca si sa scrie in engleza. De asemenea, va trebuie ca din timp in timp sa comunice cu presa pentru a povesti ce se intampla pe insula. Deci candidatii trebuie sa nu fie timizi, trebuie sa iubeasca marea, soarele si activitatile in aer liber", a declarat primul ministru interimar al statului Queensland, Paul Lucas, calificand aceasta oferta drept cea mai buna slujba din lume.

Primul ministru a mai explicat ca aceasta initiativa face parte dintr-o campanie de pastrare a industriei turistice a Queensland in timpul crizei economice actuale.

Candidaturile pentru acest post pot fi trimise pana pe 22 februarie, pe site-ul www.islandreefjob.com , iar in luna mai va avea loc selectia finala, pe insula Hamilton, unde "castigatorul" slujbei va fi ales din 11 candidati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.