Un prieten al fiicei vicepresedintelui american Joseph Biden, Ashley, incearca sa vanda o caseta in care sustine ca apare aceasta prizand cocaina, la o petrecere organizata in martie la casa sa din Delaware, relateaza tabloidul New York Post, citat de NewsIn.

Cotidianul american afirma ca i s-au pus la dispozitie circa 90 de secunde din inregistrarea de 43 de minute. Avocatul vanzatorului, Thomas Dunlap, a declarat ca clientul sau a filmat legal caseta si ca Ashley stia ca este inregistrata.

Barbatul, care se declara prieten al fiicei vicepresedintelui, a incercat initial sa vanda caseta cu doua milioane de dolari, dupa care a scazut pretul la 400.000 de dolari, dar ziarul american precizeaza ca nu a cumparat-o.

Inregistrarea arata o tanara de peste 20 de ani, cu tenul deschis la culoare si cu parul lung, saten, care baga un pai rosu intr-o nara, se apleaca peste un birou si inhaleaza o liniuta de praf alb. Dupa aceea tanara se ridica si vorbeste cu ceilalti oameni din camera. Un tanar, despre care Dunlap afirma ca este prietenul lui Ashley, se afla cu fata la camera si se uita la femeie.

Camera o urmareste pe tanara prin camera, la o distanta de cativa metri, demonstrand ca nu este vorba de o camera ascunsa. Avocatii sustin ca persoana a filmat imaginile cu o camera cu hard-disk, pe care apoi a distrus-o.

Restul invitatilor de la petrecere nu folosesc droguri.

Femeia pare sa semene cu Ashley Biden, in varsta de 27 de ani, asistent social in Delaware, care a participat activ la campania electorala a tatalui sau.

Avocatul sustine ca femeia inregistrata vorbeste despre tatalui ei, despre droguri si se plange ca linia inhalata de ea nu a fost suficient de mare.

Biden este un critic vehement al consumului de droguri, iar in 1982 a pledat pentru politici mai dure de combatere a stupefiantelor.

Autorul inregistrarii sustine ca a mai inregistrat-o pe Ashley la o petrecere din luna august, dar nu a reusit sa vanda imaginile. Avocatul a sugerat ca clientul sau are si alte informatii delicate despre fiica vicepresedintelui: "Cu cat este mai mare pretul, cu atat mai mult va dezvalui".

Ashley nu ar fi beneficat de protectia Secret Service la petrecere, pentru ca i s-a plans tatalui ei ca agentii ii blocheaza aleea.

Fiica vocepresedintelui a fost arestata in 2002, dupa ce a tipat la un polisist care a incercat sa ii aresteze o prietena, in fata unui club din Chicago. Ea a fost acuzata de obstructionarea justitiei, dar acuzatia a fost retrasa dupa ce si-a cerut scuze.

Ashley este cea mai tanara dintre copiii lui Biden si singura cu cea de a doua sa sotie, Jill.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.