Presedintele american Barack Obama i-a incurajat pe americani sa-i adreseze intrebari despre economie pe internet si a spus ca va raspunde la unele dintre acestea joi, pe site-ul Casei Albe.

"Este un experiment, dar si o ocazie pentru mine de a sta la calculator si a vedea ce anume ii preocupa pe americani", a explicat Obama, intr-un mesaj video postat pe http://www.whitehouse.gov, arata NewsIn.

Aceasta miscare este o premiera pentru Casa Alba, care a promis ca sub administratia Obama va folosi tehnologia mai mult, pentru a fi in contact cu cetatenii.

Participantii vor fi rugati sa adreseze intrebari prin text si imagini si sa voteze pentru cele la care doresc neaparat raspunsuri. Obama va raspunde joi dimineata unora dintre intrebari.

Echipa lui Obama a folosit o abordare similara, inainte de alegeri, pentru a intocmi o lista cu chestiunile care ii intereseaza cel mai mult pe americani. In capul listei a fost cererea de legalizare a consumului de marijuana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.