Cel putin sapte oameni au fost ucisi, dupa ce un avion s-a prabusit in Uganda. Printre victime se afla si ofiteri ai Fortei Africane de Mentinere a Pacii in Somalia

Purtatorul de cuvant al armatei burundiene, a declarat ca aeronava cargo Antonov s-a prabusit luni, la scurt timp dupa ce a decolat de pe Entebbe, principalul aeroport international al Ugandei.

Patru membri ai echipajului sunt printre morti, insa nu le sunt cunoscute deocamdata nationalitatile. Zvonuri neconfirmate afirma ca nu mai putin de 10 persoane au murit in accidentul aviatic. Inca este neclar cate dintre victime sunt ofiteri burundieni.

Martorii raporteaza ca avionul a luat foc in aer, inainte sa se prabuseasca in lacul Victoria, informeaza Al-Jazeera. Aeronava transporta purificatori de apa, tevi, si alte echipamente care urmau sa ajunga la Fortele din Uganda, de mentinere a pacii in Somalia.

Ambele tari, Uganda si Burundi, sunt implicate in operatiuni de mentinere a pacii in Somalia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.