Politistii italieni trimisi la Bucuresti in dosarul violarii unei adolescente la Roma au cinci suspecti, rudele unui detinut din Romania, dar nu ii pot gasi, relateaza cotidianul Il Tempo.
Cei cinci fac parte dintr-un clan de ciobani romi si sunt rudele unui alt violator, inchis in Romania. Ei sunt nomazi si traiesc de obicei intre Vaslui si Iasi, insa nu au fost gasiti deocamdata: este posibil sa se fi mutat oriunde in Europa, potrivit NewsIn.

Aceasta este pista urmata de politia italiana, dupa ce testele ADN au aratat ca cromozomul Y al unuia dintre cei doi agresori corespunde celui al unui detinut din Romania. Acesta se afla, insa, deja in inchisoare in 14 februarie, deci nu poate fi vinovat. Insa cromozomul Y se transmite din tata in fiu si este identic la barbatii din aceeasi familie.

Politistii l-au interogat pe detinutul de la Bucuresti, au construit arborele sau genealogic, iar numarul suspectilor s-a restrans la cinci.

Vineri au circulat zvonuri in legatura cu o posibila legatura intre cei cinci si unul dintre romanii arestati in februarie in acest dosar, Alexandru Isztoika Loyos, dar informatiile nu au fost confirmate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.