Un roman a ranit un politist care l-a surprins in timp ce incerca, impreuna cu un complice, sa jefuiasca un automat de bilete de tren din provincia italiana Toscana, relateaza cotidianul La Nazione.
Joi, un echipaj de politie din Orbetello, localitatea situata in provincia Toscana, a observat, in timpul unei interventii din apropiere de o statie feroviara, doi romani care incercau sa fure banii dintr-un automat de bilete.

La vederea fortelor de ordine, cei doi au incercat sa fuga, iar cand au fost prinsi, unul dintre ei avea in continuare asupra sa instrumentele folosite pentru a sparge automatul. El l-a ranit pe unul dintre politisti dupa care a reusit sa fuga in continuare. Hotii au fost arestati ulterior, intr-o localitate din apropiere.
Politistul ranit a primit ingrijiri medicale la spitalul din localitate, potrivit NewsIn.

In ultima vreme romanii se afla din nou in centrul atentiei autoritatilor si presei italiene, dupa o serie de acte violente ai caror protagonisti au fost. Resentimentele italienilor se reflecta si in aparitia unor incidente cu caracter xenofob ale caror victime sunt si cetateni romani nevinovati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.