Circa 30 de pasageri ai unui avion al companiei american Northwest Airlines, care zbura pe linia Manila-Tokyo, au fost raniti vineri, din cauza turbulentelor, a declarat un oficial din serviciile de pompieri, citat de Reuters.
Doua persoane au fost ranite grav, iar circa 30 usor, dar nimeni nu si-a pierdut viata, potrivit responsabilului.

Aparatul Boeing 747-400 transporta 408 pasageri si 14 membri ai echipajului, a declarat un oficial din Ministerul Transporturilor, citat de NewsIn.

Compania Northwest Airlines, care a fuzionat anul trecut cu Delta AirLines, nu a putut fi contactata pentru a comenta informatiile.

Anterior, surse din aeroportul Tokyo, citate de AFP, au anuntat ca 20 de pasageri au fost raniti, zece dintre ei grav, in circumstante necunoscute. "Douazeci de persoane au fost ranite, dintre care zece grav, transportate la spital cu ambulanta", a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al aeroportului international Narita, Fumihiko Aoyama.

Aeroportul nu a primit nicio alerta prealabila de la echipajul avionului, iar ranitii au fost descoperiti dupa ce aparatul a aterizat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.