Criza economica mondiala afecteaza si piata sexului din Vicenza, atat pentru prostituate, cat si pentru dansatoarele exotice, relateaza cotidianul Il Giornale din Vicenza.

Multe dintre prostituatele care anterior isi cautau clientii pe internet sau prin anunturi in ziare sunt nevoite in ultimele luni sa iasa pe strada, unde contactul cu clientii este mai usor, in pofida riscurilor.

Pe fondul crizei economice, italienii sunt mai putin dispusi sa cheltuie bani pe serviciile lor, cu atat mai mult cu cat preturile sunt mai mari in cazul prostituatelor care merg la domiciliul clientului (70-100 de euro), decat in cazul celor luate de pe strada (30 - 50 de euro).

In aceste conditii, fenomenul prostitutiei pe strada a luat amploare in ultimele luni, in pofida controalelor fortelor de ordine.

Nici in cazul cluburilor de noapte situatia nu este mai buna. "Pana in toamna anului 2008 castigam aproximativ cinci - sase mii de euro pe luna, din bacsisuri, cadouri si dansuri private, in timp ce in prezent ajung cu greu la jumatate din aceasta suma", spune o dansatoare exotica romanca, in varsta de 28 de ani, citeaza NewsIn.

Insa o mare parte dintre barurile de noapte resimt criza economica. "Daca nu ar fi fost militarii americani, am fi inchis deja", afirma patronul unuia dintre cluburi, precizand ca localurile nu sunt goale, dar clientii cheltuiesc mai putin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.