Singurul senator ales intr-un colegiu care reuneste si Italia, pedelistul Vasile Badea, spune ca ambadadorul Romaniei in Italia, Razvan Rusu, nu se prea implica in problemele romanilor de acolo, mai ales ca nici nu vorbeste italiana.
Senatorul PDL de Europa si Asia, Viorel Badea, il acuza pe ambasadorul Romaniei in Italia, Razvan Rusu, ca nu prea se implica in scandalul romanilor din Italia, cei care sunt victimele unei campanii mediatice in Peninsula. “Din punctul meu de vedere, un ambasador ar trebui sa fie doar noaptea in ambasada, in rest ar trebui sa fie peste tot, sa vorbeasca cu autoritatile de acolo, cu asociatiile de romani. Or, domnia sa nu vorbeste limba italiana. In plus, nu are relatii cu bisericile ortodoxe de acolo, sunt peste 80 de parohii romanesti in Italia, nici cu Biserica Catolica, care e foarte influenta, si nici cu cei ai cultelor protestante”, afirma Badea.

Acesta considera ca scandalul romanilor infractori din Italia are la baza mai degraba interesele electorale ale Ligii Nordului si ale unei parti a presei aflate in cautare de rating decat realitatea, spune Badea, “Chiar si in stirile despre doi violatori, unul italian, unul roman, presa italiana ii trateaza diferit.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.