Ashley Judd nu o lasa pe Sarah Palin sa aiba ultimul cuvant in conflictul iscat pe marginea lupilor si a ursilor ucisi in Alaska. Impreuna cu Rodger Schlickeisen, presedintele Defenders of Wildlife Action Fund, actrita a aparut in emisiunea Larry King de vineri pentru a oferi mai multe amanunte despre guvernatoarea care ofera recompense vanatorilor de lupi.
Saptamana trecuta Sarah Palin negase ca ar lua asemenea masuri extreme si ca e simte jignita de distorsionarea adevarul despre programele de management al vietii salbatice din zona.

Invitata la Lary King Live, actrita Ashley Judd si seful organizatiei Defenders of Wildlife Action au declarat in replica la raspunsul exaziv al guvernatoarei: "Ce mi se pare exasperant in declaratia guvernatorului statului Alaska este ca pretinde ca protejarea lupilor contravine vanatorii locale, ceea ce este fals. Vanatorii din Alsaka stiu sa respecte echilibrul ecologic. Sa se permita ca unii vanatori cu bani sa se duca in Alaska si sa inchirieze avioane si piloti si sa zboare ca sa ucida lupi pentru sport, nu este corect, nu este etic. Nu are sens, la niciun nivel". potrivit Green Report.



Actrita americana Ashley Judd a atacat-o pe Sarah Palin
, demarand o noua campanie de mediu alaturi de organizatia Defenders of Wildlife Action, ce-si propune sa apere lupii si ursii, carora guvernatoarea Alaskai le-a pus gand rau, ba mai mult acestia o monitorizeaza in mod constant pe Sarah Palin. (vezi Eye on Palin). "Sarah Palin a dat din nou startul macelului in randul vietii salbatice. Guvernatoarea a propus chiar un premiu de 150 de dolari pentru fiecare lup omorat, iar acum incurajeaza omorarea cat mai multor animale. A venit timpul sa oprim aceasta cruzime", a declarat actrita, citata de Ecorazzi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.