Nadya Suleman, femeia care a uimit lumea intreaga dupa ce a nascut opt copii saptamana trecuta, vrea sa-si creasca copiii singura, a declarat mama acesteia, Angela Suleman, pentru UsMagazine.

“A avut iubiti si chiar a avut pe cineva care vroia sa se casatoreasca cu ea...a fost maritata pentru o vreme dar nu a mers”, a declarat Angela care a subliniat faptul ca desi Nadya nu a avut noroc in dragoste, crede ca ea este o mama minunata.

Desi mai avea sase copii acasa, Nadya a optat pentru fertilizarea in vitro pentru a avea mai multi copii, neasteptandu-se ca vor rezulta octupleti. In paralel cu viata de mama, Nadya a absolvit colegiul si acum este doar la un an distanta de obtinerea unei diplome de masterat.

In opinia mamei sale, motivul pentru care Nadya si-a dorit sa aibe atat de multi copii a fost faptul ca a fost singura la parinti. Inca de mica, Nadya se simtea singura si si-a implorat parintii sa-i mai faca un fratior sau o surioara.

Fiind crescuti in mod traditional, parintii Nadyei au fost suparati pe ea cand au aflat ce a facut si mai ales cand au auzit ca a decis sa-si creasca singura cei 14 copii, dar asta nu inseamna ca s-au indepartat de ea ci din contra i-au oferit tot sprijinul de care avea nevoie.

“Pentru a putea sa o ajuta sa-si creasca copiii fara ajutorul unui sot, tatal ei a decis sa lucreze in Irak ca lingvist”, a spus Angela.

Cu toate ca lucrurile vor fi mult mai dificile, tinand cont ca in casa vor fi 14 copii, atat Nadya cat si parintii ei sunt foarte fericiti de venirea pe lume a celor opt micuti, care deocamdata nu se stie ce nume v-or purta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.