Sapte membri ai unei familii, doi adulti si cinci copii, au fost impuscati mortal marti, in locuinta lor din California. Potrivit politiei, crimele au fost comise de tata, care se confrunta cu probleme financiare.

Cadavrele au fost descoperite dimineata in locuinta din Wilmington, langa Los Angeles, relateaza NewsIn, citand AFP.

"Deocamdata, conducem ancheta ca si cum tatal si-ar fi ucis sotia si cei cinci copii, inainte de a se sinucide", a declarat Ken Garner, adjunctul sefului politiei locale.

Potrivit politiei, un post de televiziune local a primit un apel si un fax de la un barbat care spunea ca isi va ucide familia si apoi se va sinucide. In mesaj, barbatul spunea ca tocmai si-a pierdut slujba. "Era deprimat din cauza problemei cu slujba. Trecea printr-o situatia grea cu slujba, ceea ce l-a determinat sa-si ucida familia si sa se sinucida", potrivit televiziunii.

Copiii erau o fetita de opt ani si doua perechi de gemeni, fetite in varsta de cinci ani si baietei in varsta de doi ani.

"Era o scena ingrozitoare. Sunt politist de 32 de ani si nu am vazut pana acum nimic asemanator. A fost ingrozitor", a spus Garner.

California s-a confruntat in ultima vreme cu o serie de astfel de tragedii. In decembrie, un barbat deghizat in Mos Craciun si-a impuscat sotia si alte opt persoane la o petrecere linga Los Angeles, apoi a dat foc casei respective si s-a sinucis.

In octombrie, un barbat de 45 de ani si-a ucis sotia, cei trei copii si soacra, apoi s-a sinucis, la nord-vest de Los Angeles. Potrivit presei, acesta avea de asemenea probleme financiare.

Garner le-a cerut marti persoanelor cu probleme financiare majore sa se adreseze programelor de ajutor social si serviciilor telefonice de sustinere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.