Presupusul autor al atacului din cresa din Belgia, un tanar de 20 de ani, refuza sa se alimenteze si i-au fost puse perfuzii in inchisoare, au anuntat surse din ancheta.

El a fost scos din celula si dus la centrul medical al inchisorii din Bruges, relateaza AFP, potrivit NewsIn.

De la arestarea sa, vineri, dupa ce a ucis cu un cutit doi copii si o educatoare in cresa din vestul Belgiei, el refuza sa discute cu anchetatorii si nu a dat nicio explicatie pentru fapta sa.

Tanarul a fost inculpat pentru triplu asasinat si pentru tentative de asasinat. El urmeaza sa fie supus luni unei expertize psihiatrice.

"Nu stim care a fost motivul. Nu spune nimic, este pasiv", a declarat un procuror local, adaugand ca barbatul va fi adus in fata instantei marti, relateaza Reuters.

Presa locala l-a poreclit pe barbat "Joker", pentru ca in momentul atacului avea fata vopsita in alb si in jurul ochilor avea vopsea neagra, exact ca personajul negativ din seria "Batman".

In cresa erau 18 bebelusi, cu varste de pana la trei ani, si sase adulti. Unii dintre copiii raniti vor avea nevoie de chirurgie plastica, spun medicii.

Unele ziare au scris ca in buzunarul barbatului a fost gasita o hartie cu adresa unei alte crese, ceea ce sugeraza ca el planuia mai mult de un atac.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.