Premierii rus si ucrainean Vladimir Putin si Iulia Timosenko, care au avut o prima discutie in tete-a-tete la sediul Guvernului, s-au dus la Kremlin, unde presedintele Dmtri Medvedev prezideaza o reuniune la care participa in special oficiali europeni, transmite NewsIn

Dupa o prima discutie, cei doi oficiali au plecat la Kremlin, urmand sa revina ulterior la sediul Guvernului, numit Casa Alba, pentru a-si continua discutiile bilaterale, a declarat un purtator de cuvant al Guvernului.
Intre timp, Medvedev inaugura minisummitul convocat la Kremlin, la care participa in special oficiali europeni.

Medvedev, ale carui declaratii au fost difuzate la televiziune, s-a pronuntat pentru crearea unui "mecanism international" pentru prevenirea crizelor gazului. Reuniunea trebuie sa examineze "posibilitatea de a crea un mecanism international eficient si operational constant care sa impiedice ca asemenea situatii sa se mai repete si care sa asigure tranzitul" gazului, a explicat el.

Lista oficialilor prezenti la reuniunea de la Kremlin nu a fost facuta publica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.