Presedintele Aliantei Moldova Noastra (AMN), Serafim Urechean, a primit o felicitare anonima cu ocazia sarbatorilor de iarna in care era amenintat cu moartea, potrivit purtatorului de cuvant al formatiunii, Victor Osipov

Prim-vicepresedintele AMN, Veaceslav Untila, a sesizat Procuratura Generala si Serviciul de Informatii si Securitate asupra acestui caz, punand la dispozitia acestora "copiile componentelor mesajului - plicul si felicitarea cu mesajul de amenintare", si le-a cerut sa efectueze investigatii, relateaza NewsIn.

Purtatorul de cuvant al AMN, Victor Osipov, spera ca la mijloc nu este decat "o gluma proasta a unor oponenti pentru care Serafim Urechian a devenit incomod" si ca amenintarile nu vor ajunge sa se concretizeze.

"Serafim Urechian a mai primit amenintari cu moartea prin posta electronica si in campaniile electorale precedente. Speram sa nu fie decat o gluma proasta si o incercare de intimidare in prag de campanie electorala pentru parlamentarele din 2009, care insa nu va degenera in ceva mai grav", a declarat Osipov.

In luna noiembrie, vicepreseditele Parlamentului de la Chisinau, Iurie Rosca, presedinte al Partidului Popular Crestin Democrat, a declarat ca a fost amenintat cu moartea, iar Ministerul de interne a dat un comunicat in care anunta ca are informatii privind pregatirea unui atentat impotriva acestuia, motiv pentru care i-a asigurat protectie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.