Cristeta Comerford a marcat istoria gastronomica, devenind prima femeie care s-a ocupat de bucataria Casei Albe si isi va demonstra talentele culinare si dupa mutarea familiei Obama la sediul presedintiei, relateaza AFP.
"Comerford are un talent extraordinar si a fost recomandata foarte calduros de familia Bush", a spus Michelle Obama, care se va muta la Casa Alba cu sotul si cu cele doua fete la 20 ianuarie.

"De abia astept sa lucrez cu ea in urmatorii ani", a adaugat Michelle Obama.

Comerford, nascuta in Filipine in 1962, s-a facut imediat placuta de Michelle Obama, care a spus ca ele au in comun faptul ca sunt constiente de importanta "unei alimentatii sanatoase si a unei familii sanatoase".

Laura Bush este cea care a promovat-o pe Comerford, in august 2005, dupa plecarea lui Walter Scheib. "Apreciem pasiunea ei pentru arta culinara, evidenta in fiecare creatie delicioasa", a spus entuziasmata Prima Doamna.

Inainte de a ajunge la Casa Alba, "Cris" a lucrat la restaurantul Le Ciel din Viena si apoi a devenit bucatar-sef la doua restaurante din Washington.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.