Presedintele unei societati importante care se ocupa cu vanzarea la licitatie a bunurilor imobiliare a fost gasit mort in apropiere de Chicago, Illinois, aparent o alta sinucidere pe fondul crizei financiare, informeaza AFP

Corpul lui Steven Good, presedintele Sheldon Good and Company Auctions International, societate cu sediul la Chicago, a fost gasit luni dimineata in Jaguarul sau, oprit intr-o padure de langa oras, a anuntat marti biroul serifului din comitatul Kane.

Politia crede ca barbatul s-a sinucis, dar in masina nu s-a gasit niciun mesaj care sa permita stabilirea unei legaturi intre actul sau si activitatea sa profesionala.

Steven Good, in varsta de 52 de ani, dezvoltase afacerea initiata de tatal sau. De la infiintare, in 1965, compania a vandut la licitatie peste 40.000 de proprietati pentru suma totala 9,5 miliarde de dolari. Steven Good a incheiat personal tranzactii de patru miliarde de dolari, potrivit companiei.

Moartea lui Good a intervenit in aceeasi zi in care miliardarul german Adolf Merckle s-a aruncat sub un tren. Imperiul sau industrial era amenintat de faliment, dupa pierderea mai multor milioane de euro in operatiuni bursiere.

Ruinat de gigantica escrocherie a lui Bernard Madoff, francezul Thierry de la Villehuchet, in varsta de 65 de ani, cofondator al companiei Access International, s-a sinucis inainte de Craciun, taindu-si venele.

Miliardarul german Adolf Merckle, amenintat de ruina, a fost gasit mort


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.