Accidentul nuclear de la Cernobil a creat o generatie de "mutanti" cu capacitati intelectuale foarte dezvoltate. Copiii care s-au nascut si au crescut in zonele afectate de radiatii au un coeficient de inteligenta mult mai ridicat, o viteza de reactie mai buna, se dezvolta mai rapid si au un sistem imunitar mai puternic, afirma doctorii rusi care au studiat fenomenul.

Profesorul Vladimir Mikalev, doctor in stiinte medicale, de la Universitatea Briansk, a monitorizat timp de mai multi ani starea de sanatate si capacitatile intelectuale ale copiilor care cresc in regiunile afectate de accidentul nuclear din 1986, relateaza "The Sun". Testele au aratat ca cei care au fost supusi radiatiilor nucleare din atmosfera si au mincat alimente contaminate sint superiori la toate capitolele monitorizate, in comparatie cu copiii normali. Radiatiile nucleare generate de explozia reactorului de la Cernobil au afectat peste sapte milioane de persoane.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.