Avionul companiei ruse Aeroflot cu destinatia Moscova, nevoit sa-si intrerupa cursa dupa primirea unui avertisment cu privire la existenta unei bombe la bordul aeronavei, a fost vizat de o alerta falsa, au anuntat surse din cadrul aeroportului si politiei

Perchezitia efectuata in avion, in urma careia s-a descoperit ca nu exista niciun dispozitiv explozibil, i-a determinat pe anchetatori sa ajunga la concluzia ca este vorba despre o falsa alerta, potrivit NewsIN.

Avionul a aterizat fara probleme pe aeroportul din Atena, iar cei 49 de pasageri au fost evacuati fara incidente de la bordul aparatului, potrivit unei purtatoare de cuvant a aeroportului. Aparatul urmeaza sa isi reia cursa spre Moscova.

Pilotii au primit ordinul sa se intoarca pe aeroport atunci cand se aflau in zona de nord-est a Marii Egee, dupa ce o persoana neidentificata a anuntat prin telefon aeroportul ca o bomba a fost plasata la bordul aparatului, a adaugat ea.

"I-am spus pilotului sa se intoarca la Atena pentru verificarile adecvate. Avionul se afla langa granita cu Turcia la momentul respectiv", a adaugat un oficial.

Autoritatile elene se confrunta mereu cu false alerta cu bomba, atat la bordul avioanelor, cat si ambarcatiunilor si in cladirile publice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.