Senatorul republican John McCain a pornit din nou in campanie joi, la o saptamana dupa ce a fost invins la alegerile prezidentiale americane, de data aceasta pentru a sustine candidatura la Senat a colegei sale de partid Saxby Chambliss, relateaza AFP, potrivit NewsIn.
La un miting din Atlanta, Georgia, McCain, in varsta de 72 de ani, a lasat impresia unui om odihnit si energic. El a provocat rasetele publicului subliniind sa toti candidatii la Casa Alba proveniti din Arizona par sortiti sa piarda. McCain este senator de Arizona.

"Arizona trebuie sa fie singurul stat din America unde mamele nu le spun copiilor lor ca, intr-o zi, cand vor fi mari, vor putea ajunge presedinti!", a spus el, reluand ceea ce spusese marti seara, la o emisiune de divertisment.

McCain se afla in Georgia pentru a o sustine pe Chambliss, care candideaza in turul al doilea impotriva democratului Jim Martin.

Candidatul invins la alegerile prezidentiale si-a facut marti prima aparitie publica de dupa scrutin, in emisiunea "The Tonight Show" a lui Jay Leno, la postul de televiziune NBC.

Infrangerea a fost "dura", a recunoscut el, salutand pe presedintele ales Barack Obama. Intrebat de ce crede ca a fost invins, McCain a raspuns impasibil: "Chestiune de caracter". El a dat asigurari ca nu are "niciun fel de ranchiuna" si ca a fost "o mare onoare" simplul fapt de a fi candidat la Casa Alba. "Nu voi uita niciodata", a spus el simplu.

Intrebat ce a facut in zilele care au urmat alegerilor si infrangerii, McCain a raspuns in gluma: "Dorm ca un bebelus: dorm doua ore, ma trezesc si plang, iar dorm doua ore".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.