Partidul Republican a lansat marti un nou site pentru a le cere membrilor sai parerea privind viitorul formatiunii politice, la o saptamana dupa infrangerea lui John McCain la alegerile prezidentiale americane si pierderea mai multor locuri in Congres, relateaza presa internationala.

"Suntem un partid cu principii si trebuie sa ne regasim vocea", a declarat presedintele Comitetului National Republican Robert Duncan, intr-un comunicat care anunta crearea acestui site, RepublicanForAReason.com.

"Trebuie sa ascultam ce cred voluntarii, sustinatorii, alegatorii si membrii nostri despre Partidul Republican pentru a reconstrui, pentru a ne reconcentra si pentru a reinnoi relatiile cu poporul american", continua comunicatul.

Noul site va permite sustinatorilor formatiunii sa "isi exprime opiniile cu privire la directia urmata de partid" si la o pregatire mai buna pentru viitor.

Pe langa infrangere candidatului republican la presedintie John McCain in fata democratului Barack Obama, ales presedinte la 4 noiembrie, republicanii au pierdut cel putin sase locuri in Senat si 20 in Camera Reprezentantilor, potrivit rezultatelor partiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.