"Il voi ajuta sa conduca prin multele probleme cu care ne confruntam. Le cer tuturor americanilor care m-au sustinut sa mi se alature, nu doar in a-l felicita, ci pentru a-i oferi noului presedinte eforturile cinstite...pentru apararea securitatii in vremuri dificile".

"In aceasta seara sunt putin dezamagit, dar de maine trebuie sa facem tara sa se miste din nou. Am luptat din greu, chiar daca am gresit, esecul este al meu, nu al vostru. Sunt recunoscator tuturor pentru sustinerea voastra, pentru tot ce ati facut. As fi vrut ca rezultatul sa fie altul, dar sustinerea voastra a fost constanta. Nu pot exprima suficient cat sunt de indatorat. Sunt recunoscator sotiei mele, mamei mele dragi, familiei si prietenulor, care au stat alaturi de mine in aceasta lunga campanie", a declarat McCain, citat de NewsIn.

"Tot ce pot oferi in compensatie este gratitudinea mea si speranta ca vor urma ani mai pasnici. Sunt de recunoscator lui Sarah Palin, o voce noua impresionanta in partidul nostru. Ii multumesc pentru dedicarea sa fata de cauza. Asteptam cu interes serviciul sau din viitor pentru Alaska, partid si tara", a subliniat el.

"Le multumesc voluntarilor, care au luptat luna dupa luna, dupa cea mai grea campanie din vremurile moderne".

"Nu stiu ce am mai fi putut face pentru a castiga. Fiecare candidat face greseli, si eu le-am facut pe ale mele, dar nu voi regreta ce ar fi putut sa fie. Aceasta campanie a fost si va ramane onoarea vietii mele", a spus republicanul.

"Nu as fi un american demn daca as regreta soarta ce mi-a dat privilegiul de a servi tara jumatate de secol", a adaugat el.

"Azi am doar dragoste pentru tara si poporul ei. Fie ca m-au sustinut pe mine sau Obama, ii doresc noroc fostului meu opozant. Le cer americanilor sa nu dispere, sa creada mereu in maretia Americii. Americanii nu se predau niciodata!. Noi facem istoria. Dmnezeu sa binecuvanteze America!", a incheiat McCain.