Cadavrele a cinci persoane fara adapost, ucise prin impuscare, au fost descoperite duminica in acelasi loc din zona Los Angeles, a informat politia, relateaza NewsIn.
Cele cinci cadavre au fost gasite de-a curmezisul pe doua autostrazi la nord de Long Beach. Politia a intervenit dupa ce a primit un telefon anonim, duminica dimineata.

"Este vorba despre doua femei si trei barbati", a spus politia. "Par sa fi fost impuscate. Avem ceva infornmatii, incercam sa facem legaturile".

Mai multe persoane fara adapost au fost atacate in ultimele luni in regiune. In zona Los Angeles-ului traiesc circa 73.000 de pesoane fara adapost.

In septembrie, o persoana fara adapost a ars de vie in plina strada, dupa ce a fost stropita cu benzina si i s-a dat foc. In iulie 2007, trei adolescenti au fost arestati fiind suspectati ca au comis mai multe agresiuni de acest tip, pe care le-au filmat si le-au postat pe internet.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.