Sase imigranti de origine africana au fost ucisi ieri seara in apropiere de Napoli, in ceea ce pare sa fi fost o reglare de conturi legata de traficul de droguri, informeaza NewsIn.

Una dintre victime provine din Liberia, trei din Ghana si una din Togo, a declarat un responsabil din serviciile de carabinieri din Castelvolturno, unde s-au produs incidentele armate. Carabinierii nu au putut preciza deocamdata nationalitatea celei de a sasea persoane decedate, care ar putea fi liberian sau ghanez.

"Nu au mai existat niciodata atat de multi morti intr-un incident armat"
, a subliniat un oficial din cadrul politiei.

Potrivit anchetatorilor, schimbul de focuri de arma a reprezentat o reglare de conturi intre mafia locala si imigrantii implicati in traficul de droguri. "Ipoteza nu a fost confirmata deocamdata"; a comentat sursa din politie.

Agentia ANSA avanseaza ipoteza ca strainii, implicati in afaceri cu stupefiante, ar fi refuzat sa plateasca o suma de bani clanului mafiot Casalesi, care opereaza in zona, cel mai puternic din Camorra napolitana.

Politia examineaz si ipoteza unei legaturi intre incidentul armat din Castelvolturno si uciderea, in aceeasi localitate, a unui italian in varsta de 53 de ani, presupus membru al mafiei si proprietarul unei sali de jocuri. Aceasta crima s-a produs la 20 de minute dupa primul schimb de focuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.