Colegul de ticket al lui Barack Obama, Joe Biden, in campanie in Michigan, l-a criticat pe John McCain, spunand ca republicanul este "in tabara celor mai bogati", relateaza NewsIn.

"Daca sunteti gata pentru inca patru ani de George Bush, John McCain este omul vostru. In timp ce George H. W. Bush a fost numit 'Bush 41' (al 41-lea presedinte al SUA) si fiul sau este cunoscut drept 'Bush 43', McCain ar putea fi cunoscut ca 'Bush 44'", a spus Biden.

"Am vazut deja filmul acesta. Continuarile sunt mereu mai proaste ca originalul", a subliniat el.

"McCain nu este in tabara clasei de mijloc. McCain este cu Bush solid ancorat in tabara celor mai bogati si a celor care au relatii", a mai declarat Biden, lansand unul dintre cele mai virulente atacuri ale sale la adresa candidatului republican.

Biden a mai spus ca McCain a declarat "cu aplomb, nu mai tarziu de aceasta dimineata, ca fundamentele economiei noastre sunt puternice". "El a spus ca am facut mari progrese economice in perioada Bush. John McCain pur si simplu nu intelege", a declarat Biden


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.