Cursele companiei aeriene italiene Alitalia "sunt garantate pentru duminica, dar nu vor mai fi incepand de luni" din cauza lipsei de carburant, a anuntat Augusto Fantozzi, comisar extraordinar numit de guvern la conducere, sustin surse din sindicatele Alitalia, citate de AFP.

"Pana duminica avem zborurile garantate, dar luni nu, pentru ca nu ne vor mai furniza kerosen", a declarat Fantozzi, potrivit unor surse sindicale.

Comisarul a anuntat, de asemenea, ca, in lipsa unui acord de ultim moment pentru a salva Alitalia, se va vedea nevoit sa inceapa inca de luni procedura de concediere pentru echipajele avioanelor in prezent neutilizate de companie.

Fantozzi a convocat cele noua sindicate ale companiei sambata dupa-amiaza, la Roma, pentru o incercare a ultimei sanse de a scoate negocierile din impas si de a evita falimentul total al societatii.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.