Cei doi au plutit pe intuneric fara a stii daca celalalt este in viata, pana in momentul cand au fost salvati, relateaza CNN

Walter Marino, in varsta de 46 de ani si fiul sau Chris Marino, bolnav de autism, inotau in apropierea Plajei Daytona, Florida, cand baiatul in varsta de 12 ani a fost tras de curenti in largul marii. Tatal sau a sarit in ajutorul fiului dar a fost de asemenea luat de curenti.

„Pur si simplu am plutit si am asteptat sa fim salvati”, a declarat Walter Marino in urma incidentului.
Echipele de salvare dotate cu elicoptere si vapoare au fost nevoite sa intrerupe cautarile pe timpul noptii, reluand eforturile de salvare de dimineata.

Barbatul in varsta de 46 de ani a fost gasit duminica dimineata, la ora 7:30, insa nu de autoritati, ci de un barbat ce se plimba cu barca. Doua ore mai tarziu, baiatul de 12 ani a fost gasit de echipele de salvare la aproximativ trei mile de locul unde in care se afla tatal sau, cand a fost gasit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.