Regina show-urilor TV si suportera lui Obama, Winfrey Oprah a refuzat sa-i ia un interviu candidatei la vicepresedintie din partea Partidului Republican american, Sarah Palin.
Oprah, gazda TV preferata a americanilor, a refuzat sa o invite pe candidata republicana la emisiunea ei. Chiar daca este o suportera declarata a candidatului Barack Obama, Winfrey a trebuit sa se confrunte cu presiuni din partea comentatorilor si intelectualilor conservatori, care spun ca Palin ar fi o invitata ideala pentru audienta lui Oprah, formata in cea mai mare parte din femei, conform The Guardian.

O asemenea aparitie ar fi un mare succes pentru campania lui John McCain. Desi Palin reprezinta o oferta electorala pentru femei, Oprah a respins ideea de a-i lua un interviu. “Cand m-am decis ca voi avea o atitudine publica in sprijinul unui candidat, m-am hotarat totusi sa nu-mi folosesc emisiunea ca platforma pentru niciunul dintre candidati”, a declarat ea.

“Sunt de acord ca Sarah Palin poate sa-mi acorde un interviu deosebit, insa mi-ar placea sa o am in emisiune dupa ce campania se termina”, a adaugat starul TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.