Echipa de campanie a lui John McCain a amenintat ca va da in judecata tabloidul care a anuntat ca Sarah Palin, candidata republicana la vicepresedintie, ar fi avut o relatie extraconjugala, transmite AFP

National Enquirer este in general considerat o publicatie de scandal foarte putin fiabila, dar si-a sporit credibilitatea in ultimele saptamani, dezvaluind infidelitatea fostului candidat la investitura democrata John Edward, care ulterior a recunoscut acest fapt public.

Tabloidul a afirmat de aceasta data ca Sarah Palin a avut o aventura cu un asociat al sotului ei. Articolul se baza exclusiv pe marturii anonime, publicatia avand reputatia ca isi incurajeaza sursele sa vorbeasca platindu-le.

Principalul consilier al lui McCain, Steve Schmidt, a catalogat drept "categoric false" aceste afirmatii si a precizat ca echipa republicana are in vedere o eventuala actiune in justitie.

Consilierul a cerut, de asemenea, presei, sa inceteze calomniile pe seama familiei Palin, dupa ce zvonurile si dezvaluirile despre aceasta s-au tinut lant in ultimele zile.

Zvonul despre infidelitatea guvernatoarei de Alaska intervine la cateva zile dupa dezvaluirea faptului ca fiica ei de 17 ani Bristol, este insarcinata.

Bristol va pastra copilul si se va casatori cu tatal acestuia, el insusi in varsta de 18 ani.

Tabara lui McCain a precizat ca a fost obligata sa dezvaluie acest lucru, din cauza zvonurilor care circulau pe internet, potrivit carora bebelusul de patru luni al lui Palin, bolnav de trisomie, ar fi in realitate copilul fiicei ei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.