Armata rusa are capacitatea necesara pentru a distruge complet orice "agresor", chiar daca acesta beneficiaza de ajutorul Statelor Unite sau Europei, a declarat luni un general rus, facand aluzie la conflictul recent dintre Moscova si Tbilisi, relateaza AFP, potrivit NewsIn.

"Operatiunea vizand sa constranga Georgia (sa respecte - n.red.) pacea a demonstrat lumii ca, indiferent de agresor, indiferent daca beneficiaza de o sustinere de peste Atlantic sau din Europa, avem tot ce este necesar pentru a-l distruge si va fi distrus", a avertizat comandantul adjunct al Infanteriei ruse, generalul Valeri Evnevici, citat de agenta de presa ITAR-TASS.

El a facut aceste declaratii cu ocazia exercitiilor militare comune ale Rusiei, Kazahstanului si Tadjikistanului.

Armata georgiana a lansat in noaptea de 7 spre 8 august o ofensiva militara pentru a incerca sa preia controlul asupra regiunii separatiste proruse Osetia de Sud. In replica, fortele ruse au intervenit masiv pe teritoriul georgian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.