Wattson, un dispozitiv adoptat deja in mii de case din Marea Britanie, incepe sa contribuie, in mod decisiv, nu numai la salvarea lumii, ci si la salvarea bugetului familiilor.
Este vorba de un aparat elegant, care incape in palma mainii, costa 150 de lire sterline (180 de euro) si poate imbunatati viata persoanelor. Poate fi usor conectat la un cablu de alimentare a instalatiei electrice din casa, proiecteaza o lumina albastra atunci cand se consuma putina energie si o lumina rosie atunci cand consumul este ridicat.

Wattson este menit sa devina simbolul unui nou mod mai responsabil de a te comporta, dar si de a face politica, potrivit ziarului "La Stampa". Controland consumurile indicate de aparat, fiecare familie invata sa afle cat anume poate economisi renuntand pur si simplu la a tine televizorul sau computerul in stand-by, stingand un bec ce arde inutil in sufragerie sau folosind in mod mai responsabil aragazul.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.