SOCANT. Un barbat din Arabia Saudita va primi 600 de lovituri de bici, iar iubita sa, care este casatorita cu un alt barbat, va fi biciuita de 350 de ori
Cei doi au fost pedepsiti de un tribunal islamic, pentru ca au facut sex prin telefon, „aventura” care a dus la divortul femeii, relateaza Daily Mail. Barbatul condamnat la biciuire este bio-chimist si lucreaza la un spital din Arabia Saudita, iar iubita lui ii este studenta. Trei judecatori au aprobat verdictul, iar barbatul care a avut o relatie cu o femeie maritata este considerat cel vinovat si va fi biciuit de 600 de ori. Iubita lui va primi 350 de lovituri pentru ca nu a rezistat tentatiei si si-a dezonorat sotul. Cazul a starnit controverse in Arabia Saudita, multi considerand ca sistemul juridic din aceasta tara este unul invechit iar pedepsele impuse sunt mai degraba barbare. In plus, sistemul juridic arab nu mai raspunde nevoilor reale ale oamenilor.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.