Necuvantatoarele au luat-o razna, avand preocupari care mai de care mai bizare. desenele cu celebrul Winnie-the-Pooh am mai vazut

Astfel, in timp ce o cioara din Marea Britanie se crede caine, indeplinind chiar atributiile unui patruped, un catel din Peru a defilat pe strazi imbracat in boxer, ca un adevarat campion, iar un urs din SUA a avut parte de un moment amuzant, cum numai in desenele cu celebrul Winnie-the-Pooh am mai vazut.

La prima vedere, Jack pare o cioara normala. Insa pasarea in cauza are mari probleme de identitate si se crede a fi mai degraba caine. Astfel, Jack se comporta ca un patruped: isi protejeaza stapanii de straini, sarind la postas de cate ori pune piciorul pe proprietatea familiei ce a adoptat-o. Ea se hraneste chiar cu mancarea patrupedelor.

Ursul, blocat cu capul in borcan

In timp ce isi cauta hrana prin padure, un urs din SUA a gasit un borcan. Si-a indesat capul in recipient, in speranta ca poate va gasi ceva, si a ramas cu el blocat. Scena pare desprinsa din desenele in care ursuletul Winnie ramane blocat cu capul in borcanul cu miere.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.