Megapetrecere all inclusive cu necunoscuti. Asa vrea sa isi serbeze ziua de nastere un bucurestean din cartierul Drumul Taberei
Tanarul s-a gandit chiar sa dea un anunt in presa pentru a strange alaturi de el, pe langa prieteni si cunoscuti, cati mai multi invitati pe care nu i-a vazut niciodata in viata. Ionut, care implineste 29 de ani, vrea sa sarbatoreasca evenimentul inconjurat de cat mai multe persoane. Anuntul i-a facut deja telefonul mobil sa zbarnaie. "Am primit zeci de apeluri, de peste tot din tara. Pana acum am facut o lista de 40 de persoane si nu vreau sa ma opresc aici. O sa fie o petrecere de pomina in aer liber, pe insula din Herastrau, pentru ca vreau sa imi aduc aminte de aceasta zi, mai ales ca de la anul schimb prefixul. Nu am niciun criteriu in alegerea invitatilor, iar acestia nu trebuie sa plateasca nimic", ne-a marturisit, amuzat, Ionut. Tanarul nu este la prima initiativa de acest gen.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.