Peter Hildreth, un fost atlet britanic in varsta de 80 de ani, nu se mai poate antrena ca in tinerete, cand obisnuia sa urce in alergare scarile rulante, pe sensul de coborare
Cel care i-a interzis lui Hildreth acest lucru este directorul unui complex comercial din orasul Farnham (comitatul Surrey), ingrijorat ca bunicul sportiv s-ar putea rani in timpul antrenamentului pe scarile rulante din incinta, relateaza cotidianul britanic „The Daily Telegraph“.

„Nu am incuraja pe nimeni sa faca asa ceva, deoarece este extrem de periculos“, a declarat directorul Graham Duerden. El se teme ca unii dintre copiii care vin cu parintii la complexul comercial Elphicks ar fi tentati sa incerce sa urce scarile la fel ca Peter Hildreth. „Oricine incearca sa faca acest lucru la Elphicks nu va mai putea intra in magazin“, a avertizat Duerden.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.