O familie de origine romana a ajuns pe prima pagina a multor ziare americane, dupa un incident iesit din comun

Diamond Mircea a fost arestat, dupa ce a condus beat, intr-o suburbie a New York-ului, in timp ce sotia sa, Monica, se afla pe capota masinii, relateaza "NewsDay". In urma incidentului, ce a avut loc dupa o cearta intre cei doi, femeia a fost spitalizata cu o rana grava la cap. In ceea ce-l priveste pe barbat, acesta risca acum inchisoarea, desi avocatul sau sustine ca vina ii apartine sotiei.

Dupa o cearta conjugala violenta, Mircea Diamond a urcat ametit de alcool la volanul masinii, iar sotia s-a a sarit pe capota, incercand sa-l opreasca. Mircea, un muncitor in constructii in varsta de 29 de ani, a demarat in tromba si dupa o cursa de cateva zeci de metri, sotia sa s-a dezechilibrat si a cazut, sustine politia. Monica a ajuns la spital, fiind spitalizata cu o rana grava la cap.

Barbatul a fost arestat, insa a fost ulterior eliberat pe cautiune, dupa ce a platit 50.000 de dolari. Avocatul sau, Robert DelCol, sustine ca Mircea a plecat cu masina pentru a aplana cearta. Nu este vina lui ca sotia sa l-a urmarit, adauga avocatul, care sustine ca disputa nu a fost altceva decar un "accident tragic". "El incerca sa plece. Incerca sa calmeze situatia", a declarat luni DelCol. "Nici unul dintre noi nu mai era aici, daca sotia lui nu sarea pe capota masinii", a subliniat avocatul. In plus, potrivit lui DelCol, nu este adevarat ca Mircea ar fi demarat in tromba, asa cum sustine politia.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.