Autoritatile medicale din orasul italian Milano au intrat in alerta maxima de doua zile din cauza prostituatelor romance, sustine ziarul Il Giornale. In urma unor razii de amploare efectuate de carabinieri in zonele rau famate unde se practica prostitutia, au fost retinute zeci de vanzatoare romance de placeri trupesti ce s-au dovedit a fi extrem de bolnave, adevarate bombe cu boli venerice si tuberculoza

In urma unor razii de amploare efectuate de carabinieri in zonele rau famate unde se practica prostitutia, au fost retinute zeci de vanzatoare romance de placeri trupesti ce s-au dovedit a fi extrem de bolnave, adevarate bombe cu boli venerice si tuberculoza.

1.500 de barbati au venit la control

Imediat ce autoritatile au facut publica informatia conform careia barbatii care au frecventat prostituate romance din Milano sunt suspecti de a fi infectati cu virusul HIV, boli venerice, dar si cu o forma grava de TBC, peste 1.500 de italieni au dat navala la centrele de sanatate pentru a-si face analize.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.