Cine vede fotografiile cu Debbie Francis, campioana a Marii Britanii la bodybuilding, isi imagineaza cu greu ca femeia a suferit, vreme de 30 de ani, de o boala extrem de periculoasa: bulimia
In tot acest timp si-a urat propriul corp si a refuzat sa se hraneasca, de teama sa nu se ingrase. Din fericire, britanica a avut puterea sa isi invinga tentatia de a vomita tot ce punea in gura, si-a acceptat corpul, pe care l-a ingrijit, ba mai mult, si-a intemeiat o familie si a nascut un copil. Astazi Debbie, ajunsa la 42 de ani, cantareste 54 de kilograme si arata extrem de bine. Mananca de cel putin sase ori pe zi, e plina de viata si zambitoare. Isi ocupa timpul cu antrenamentele de la sala de forta si avand grija de fetita in varsta de opt ani, Naomi. "M-am plans toata viata ca nu mi-a placut felul in care arat. Acum, pentru prima data, sunt multumita de propriul meu corp", spune femeia, citata de "Daily Mail". Debbie povesteste ca problemele sale de sanatate au aparut inca de cand avea opt ani si familia sa s-a stabilit din Anglia in Australia. Cel care a ajutat-o sa depaseasca drama sa de peste trei decenii a fost antrenorul Tim Sharp. "Tehnicile sale m-au vindecat de suferintele mele vechi de 30 de ani. Sunt fericita sa spun ca acele zile negre sunt istorie. Am reusit sa iau in greutate si sa redevin sanatoasa. Acum sunt campioana la bodybuilding, iar fiica mea e mandra de mine", povesteste, fericita, Debbie jurnalistilor britanici.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.